Heracles Almelo speelt thuis doelpuntloos gelijk tegen Excelsior

Het duel tussen Heracles Almelo en Excelsior is vanmiddag geëindigd zoals het begon. In Almelo waren er weinig kansen en eindigde het duel in 0-0.

De eerste echte kans van de wedstrijd was voor Gosens, hij schoot uit een ingestudeerde hoekschop in het zijnet. Even later kopte Navratil over. Aan de andere kant probeerde Van Weert het achter zijn standbeen langs, maar de bal ging voorlangs. Even later was hij opnieuw dichtbij toen Castro een bal niet goed wegwerkte, maar de rebound ging naast. Castro was wel alert bij een schot van Mattheij en opnieuw kreeg Van Weert een kans. Dit keer schoot hij over. De ruststand was 0-0.

Na rust duurde het lang voordat er grote kansen kwamen. Fledderus schoot over. Aan de andere kant bracht Castro redding op een inzet van Van Mieghem. Ook doelman Muyters van Excelsior moest reddend optreden op een schot van Gosens. Nadat Castro moeizaam een kopbal van Van Weert uit zijn doel hield was de grootste kans voor Stans. De middenvelder kon vrijstaand inschieten, maar raakte de bal volledig verkeerd. Namens Heracles was invaller Tannane dichtbij, maar de bal ging net over. Het bleef bij 0-0 en daarmee pakte Heracles het 26e punt van het seizoen.

0-0
Heracles Almelo     Excelsior    

Arbiter: Mulder

Geel: Kuipers, Pelupessy, Fischer, Mattheij, Gosens, Bovenberg

Heracles Almelo: Castro; Breukers, Te Wierik, Zomer, Fledderus; Bel Hassani, Pelupessy, Gosens; Navratil (Tannane/62), Weghorst (Gladon/62), Darri.

Excelsior: Muyters; Bovenberg, Fischer, Mattheij, Kuipers; Kruys (Vermeulen/87), Auassar, Stans; Kuwas, Van Weert, Van Mieghem.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Heracles Almelo Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: