Nieuws

112 Nieuws: Zwaar ongeval op de N737 bij Enschede

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van vandaag in onze provincie.

?22.54 uur: Zwaar ongeval op de N737 bij Enschede

Omstreeks kwart over tien vanavond vond er een zwaar eenzijdig ongeval plaats op de N737 - Weerseloseweg. Een auto reed richting Deurningen en raakte door nog onbekende oorzaak in de bocht van de weg. De auto reed tegen de vangrail en botste vervolgens aan de andere kant van de weg tegen een boom.
Zwaar eenzijdig ongeval op de N737, bestuurder naar ziekenhuis
De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De Forensische Opsporing Verkeer doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.
Gewonde bij zwaar eenzijdig ongeluk in Enschede
Gewonde bij zwaar eenzijdig ongeluk in Enschede © SPSMedia/Dennis Bakker

20.13 uur: Gewonde bij frontale botsing in De Krim

Op de N377 in De Krim zijn vanavond twee auto's frontaal op elkaar gereden. Eén persoon raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De beide auto's zijn zwaar beschadigd en worden afgesleept. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.
Gewonde bij aanrijding op Hoofdweg in De Krim
Gewonde bij aanrijding op Hoofdweg in De Krim © Gert Stegeman

15.48 uur: Brand in een schuur in Heino

In een schuur bij een woning aan de Grote Bisschop in Heino is vanmiddag brand uitgebroken. De oorzaak was een brandende houtkachel in de schuur. Door de hitte van de kachel werd het schoorsteentje zo warm dat het dak van de schuur begon te smeulen.
De brandweer had het vuur al snel onder controle. Het is niet duidelijk hoe groot de schade aan de schuur is.
Een brandweerman houdt een stuk pijp vast die te heet is geworden.
Een brandweerman houdt een stuk pijp vast die te heet is geworden. © PNN

12.30 uur: Brand in aanbouw van huis in Losser

Brand heeft vanmorgen schade aangericht in de aanbouw van een huis aan de Hooimaatweg in Losser. Aanvankelijk werd een containerbrand gemeld, maar toen de brandweer bij het huis aankwam was het vuur overgeslagen naar de aanbouw. De brandweer schaalde op om en wist de brand te blussen.
Brandweer roept versterking op om vuur in Losser te blussen
Brandweer roept versterking op om vuur in Losser te blussen © 112 Twente / Dennis Bakker

12.00 uur: Vrachtwagenchauffeur uit Deventer gewond bij aanrijding in Duitsland

Bij een ongeluk in Duitsland is een vrachtwagenchauffeur uit Deventer gewond geraakt.
Bij een ongeluk in Duitsland is een vrachtwagenchauffeur uit Deventer gewond geraakt. © SPS Media/ Luciano de Graaf
Een 59-jarige vrachtwagenchauffeur uit Deventer is zwaargewond geraakt bij een ongeluk op B220. Ook twee Duitse automobilisten raakten gewond. Eén van de Duitsers en de man uit Deventer verkeren volgens de Duitse politie in levensgevaar.
Vanmorgen rond acht uur ging het mis op de weg. Om onduidelijke redenen kwam de bestuurder van een BMW op de verkeerde weghelft terecht. Hij botste frontaal op een tegemoetkomende vrachtwagen, bestuurd door de 59-jarige inwoner van Deventer. De vrachtwagen raakte van de weg en botste op een boom.
Een tweede auto botste op de auto die frontaal tegen de vrachtwagen was gebotst. Deze auto werd bestuurd door een 27-jarige vrouw uit Emmerich. Zij raakte ernstig gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De B220 is tot vanmiddag twee uur afgesloten tussen Emmerich en 's Heerenberg.
Bij een ongeluk in Duitsland is een vrachtwagenchauffeur uit Deventer zwaargewond geraakt.
Bij een ongeluk in Duitsland is een vrachtwagenchauffeur uit Deventer zwaargewond geraakt. © SPS Media / Luciano de Graaf

09.23 uur: Automobilist botst op boom bij Vroomshoop

Automobilist botst op boom bij Vroomshoop.
Automobilist botst op boom bij Vroomshoop. © SPS Media/Freddy Gerrits
De bestuurder van een auto is vanmorgen in de omgeving van Vroomshoop gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding. De man verloor om onduidelijke redenen de macht over het stuur en botste op de Tonnendijk tegen een boom. De auto van het slachtoffer raakte hierbij zwaar beschadigd.
Het overige verkeer had wat last van het ongeluk, het leidde tot wat vertraging op de weg. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.