Nieuws

112 Nieuws: Fietsster gewond bij aanrijding in Deventer

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van vandaag, dinsdag 27 februari, in onze provincie.

14.56 uur: Fietsster gewond bij aanrijding in Deventer

Bij een aanrijding met een auto op de kruising Ceintuurbaan/Laan van Borgele is een fietsster gewond geraakt, zij is naar het ziekenhuis gebracht. De fietsster kwam uit de Laan van Borgele en wilde het kruispunt oversteken. Ze werd geschept door de auto die eveneens van de Laan van Borgele kwam en rechtsaf sloeg.
Fietsster gewond bij aanrijding in Deventer
Fietsster gewond bij aanrijding in Deventer © Rens Hulman

13.30 uur: Auto in de sloot langs snelweg; verkeershinder op A1

Een auto is aan het begin van de middag op de A1 tussen Holten en Bathmen in de sloot langs de snelweg terechtgekomen na een aanrijding. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van verzorgingsplaats De Hop toen de auto bij het wisselen van rijstrook een trailer raakte. Daardoor verloor de automobilist de macht over het stuur en kwam de auto in de sloot terecht. De trailer van de vrachtwagen raakte licht beschadigd. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot getrokken. Na het ongeluk werd de rechter rijstrook en een uitvoegstrook naar de parkeerplaats afgesloten.
Auto in de sloot naast A1 na aanrijding
Auto in de sloot naast A1 na aanrijding © Rens Hulman

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.