PvdA Oldenzaal verbijsterd over beschuldiging diefstal door fractievoorzitter

De PvdA in Oldenzaal is verbijsterd over de beschuldiging van diefstal aan het adres van ex-fractievoorzitter Meijer. Meijer stapte afgelopen weekend op, omdat hij verdacht wordt van verduistering van geld uit de kas van pony- en paardenclub De Berg en Dalruiters in De Lutte. Meijer is penningmeester van de vereniging.

De taken van Meijer zijn overgenomen door Leon Lulofs van de PvdA. Lulofs had woensdag nog contact met Meijer en toen was er nog niks aan de hand. Toen het bericht over de diefstal naar buiten kwam, heeft Lulofs geprobeerd contact te leggen met Meijer, maar hij reageert niet op telefoontjes of berichten. 

'Enige juiste'

Lulofs vindt het verschrikkelijk voor het gezin van Meijer, maar ook voor de rijvereniging. Hij kan nog niet zeggen wat voor effect de beschuldiging heeft op de lokale PvdA-afdeling. Wel vindt Lulofs dat Meijer het enige juiste heeft gedaan door zijn ontslag in te dienen. Meer kan en wil de nieuwe fractievoorzitter er niet over zeggen. 

De pony- en paardenclub mist een aanzienlijk geldbedrag uit de verenigingskas. Dat staat in een brief die is verstuurd naar de leden. Morgenavond wordt een besloten ledenvergadering gehouden op de manege. Het bestuur van de Berg en Dalruiters wil verder niet reageren op alle commotie en komt vrijdagochtend met een persverklaring.

Meer over dit onderwerp:
PvdA Oldenzaal Verduistering Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren