Amateurvoetbal

Uitslagen zaterdag: doelpuntenfestijn bij SVZW - Dalfsen, ATC'65 maakt gehakt van PH

SVZW zegevierde vanmiddag met 5-2 over Dalfsen (archieffoto)
SVZW zegevierde vanmiddag met 5-2 over Dalfsen (archieffoto) © Orange Pictures
Bij een stralend lentezonnetje werd er vanmiddag volop gevoetbald in de lagere klassen van het Overijsselse amateurvoetbal. Onderstaand een overzicht van enkele opvallende uitslagen.
Aan doelpunten geen gebrek bij het treffen tussen SVZW en Dalfsen in de 1e klasse H Oost. In Wierden werd het 5-2 in het voordeel voor De Zwaluwen. In de 1e klasse I Noord boekte d'Olde Veste '54 de twaalfde zege van het seizoen, waardoor de koploper uit Steenwijk nog altijd een punt meer heeft dan ONS Sneek.
In de 2e klasse I Oost heeft lijstaanvoerder ATC'65 flink uitgehaald tegen hekkensluiter PH. In Almelo werd het 1-5 in het voordeel van de Hengeloërs. Titelconcurrenten SV Nieuwleusen, Oranje Nassau en Vroomshoopse Boys wisten ook allen te zegevieren, waardoor de strijd om het kampioenschap erg spannend lijkt te worden.
Helios heeft zich in de 3e klasse D Oost herpakt van de pijnlijke uitglijder van vorige week tegen Hellendoorn. De succesvolle ploeg uit Deventer was met 1-3 te sterk voor SDC'12, dat de rode lantaarn draagt.
De drie ploegen die in het zaterdagvoetbal nog altijd ongeslagen zijn, hebben die status ook dit weekeinde verlengd. In de 5e klasse C Oost maakte Lemele geen fout tegen Kampen (2-3). HSC'21 en SV Almelo zegevierden in de 5e klasse D Oost over respectievelijk Almen (2-1) en EMOS (1-2).
Alle uitslagen in het zaterdagvoetbal zijn hier te vinden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.