Nieuws

112 Nieuws: Brand in schip op Twentekanaal

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van vandaag, zondag 3 maart, in onze provincie.

18.35 uur | Problemen op spoor tussen Olst en Deventer voorbij

Door een sein- en wisselstoring bij een overweg op de Overstichtlaan in Deventer reden er vanavond zo'n anderhalf uur geen treinen tussen Olst en Deventer. De slagbomen bij deze overweg waren dicht door de storing, verkeer moet omrijden.
De NS verwacht dat het treinverkeer rond half negen wordt hervat.

16.01 uur | Brand in schip op Twentekanaal in Delden

De brandweer rukte vanmiddag met meerdere wagens uit voor een brand op een binnenvaartschip, dat voor anker lag in het Twentekanaal in Delden. Bij aankomst bleek er brand te woeden in de stuurhut.
Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. De eigenaar van de boot was niet aanwezig. Wel was er een matroos aan boord, maar die werd ruw uit zijn slaap gewekt door de eveneens aanwezige politie. De schade aan de stuurhut wordt nog opgemaakt.
Brand in schip op Twentekanaal in Delden.
Brand in schip op Twentekanaal in Delden. © SPSMedia/Bert Kamp

14.22 uur | Motorrijders gewond bij aanrijding Lemele, traumahelikopter ingezet

Twee opzittenden van een motor zijn ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Zonnebloemweg tussen Lemele en Lemelerveld. De bestuurster wilde haar auto keren en zag daarbij een achterop komende motor met twee opzittenden over het hoofd. De motorrijder kon de auto niet ontwijken en raakte deze vol in de flank. Beide opzittenden vlogen door de klap over de auto.
Een traumahelikopter was opgeroepen om medische bijstand te verlenen. De opzittenden van de motor zijn allebei per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobiliste raakte niet gewond.
Motorrijders gewond bij ernstig ongeluk bij Lemele
Motorrijders gewond bij ernstig ongeluk bij Lemele © ProNews/Enzio Ardesch

14.01 uur | Wielrenner gewond bij aanrijding in Dalfsen

Een overstekende wielrenner kwam vanmiddag in aanraking met een auto op de Poppenallee bij Dalfsen. De wielrenner is naar het ziekenhuis gebracht.
Wielrenner gewond bij aanrijding in Dalfsen
Wielrenner gewond bij aanrijding in Dalfsen © ProNews/Enzio Ardesch

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.