nieuws

Pand van Takens in Balkbrug staat te koop na faillissement van discotheek

Het pand van Takens in Balkbrug staat te koop
Het pand van Takens in Balkbrug staat te koop
Voormalig discotheek Takens staat te koop. Begin augustus werd de discotheek voor de tweede keer in korte tijd failliet verklaard, waarmee er een definitief einde kwam aan de uitgaansgelegenheid.Â
De inmiddels failliete exploitant van Takens was geen eigenaar van het pand, maar huurde de discotheek. Vanwege het faillissement is de volledige inboedel geveild. De pandeigenaar heeft het gebouw nu te koop gezet. 

Interesse maar nog niks concreets

Volgens het huidige bestemmingsplan kan het pand opnieuw gebruikt worden als discotheek. Maar ook een restaurant, evenementencentrum of feestlocatie is mogelijk.
De verkoopmakelaar laat weten dat er al wel interesse is getoond voor de voormalige discotheek maar dat heeft nog niets concreets opgeleverd. 

Begrip in de regio

Takens was jarenlang een begrip in de regio. Vorig jaar ging het bedrijf voor de tweede keer in korte tijd failliet. De tweede keer was het de eigenaar zelf die de stekker eruit trok, hij zag een nieuwe doorstart niet meer zitten.
Volgens de eigenaar kwamen de problemen vooral doordat het publiek liever kiest voor festivals, tentfeesten en drinkketen. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.