Amateurvoetbal

Uitslagen zaterdagvoetbal: d'Olde Veste'54 pakt koppositie, nederlaag SC Lutten

'd Olde Veste'54 klimt naar de koppositie in de eerste klasse
'd Olde Veste'54 klimt naar de koppositie in de eerste klasse © Orange Pictures
In het amateurvoetbal komen de beslissende maanden langzaamaan dichterbij. Voor het regionale zaterdagvoetbal stond vandaag een volledige speelronde op het programma. Hieronder zetten we de meest opvallende uitslagen op een rij.
In de eerste klasse H was SVZW niet opgewassen tegen lijstaanvoerder WHC. De bezoekers uit Wierden verloren ruim met 5-2. Sparta Enschede won in Hengelo bij Achilles'12 (0-1) en Stevo ging met 4-2 onderuit bij DZC'68.
'd Olde Veste'54 heeft in de eerste klasse I Noord de koppositie overgenomen van ONS Sneek, dat voor het eerst dit seizoen een nederlaag leed (tegen Flevo Boys). De formatie uit Steenwijk versloeg in eigen huis het Kampense KHC. Diens stadgenoot Go Ahead Kampen ging met ruime marge onderuit tegen Drachtster Boys: 6-2.
Be Quick'28 verslikte zich zaterdagmiddag in de derde klasse D Noord. De koploper bleef in eigen huis met lege handen tegen ASC'62, het werd 2-4. Hekkensluiter DKB, dat nog zonder zege is, pakte een punt op bezoek bij Elim.
In de vierde klasse C ging koploper SC Lutten onderuit bij Marienberg met 2-1. Achtervolgers Bergentheim, DES, Bornerbroek en Bruchterveld maakten geen fout en verkleinden daardoor het gat naar Lutten.
Bekijk hier alle uitslagen en stand in het zaterdagvoetbal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.