Nieuws

Stef Ekkel en Martin van Laar wordt het vuur na aan de schenen gelegd

Special TV Muziekshow
Special TV Muziekshow © Patchanca Producties
Twee zangers die met moeilijke vragen worden bestookt. In de Special TV Muziekshow kunnen de gasten alles verwachten van presentatoren Keizer en Van den Brink, maar die zitten er nu wel erg bovenop. Stef Ekkel wordt het vuur aan de schenen gelegd over zijn grote liefde, terwijl Martin van Laar vragen krijgt over zijn nummer 'Runner'.
De volkszanger Stef Ekkel is volop aanwezig in de vijfde aflevering van Special TV Muziekshow. Met collega Vinzzent zingt hij hun nieuwe single ‘Nog eentje dan’. Presentator Keizer wijst fijntjes op de grote liefde van Stef Ekkel: hij lust graag een biertje en is dus, nu ook weer, snel te verleiden tot ‘Nog eentje dan’. Keizer noemt het woord verslaving, maar Stef ontsnapt: er komt niet direct een antwoord op verslaving en over het dikker worden van Ekkel zelf.
Maar presentatoren Keizer en Van den Brink zijn niet voor één gat te vangen. Van den Brink stelt Stef in haar Live Picto op zijn gemak door over De Woonboot te praten en over De Engelbewaarder te zingen. Keizer daagt Stef vervolgens toch even uit : "Je kunt een voorbeeld nemen aan mij. Ik ben 60 kilo afgevallen." Het publiek geeft Keizer een groot applaus. En Stef?
Stef vraagt voor de bühne naar het recept, maar of het er echt van komt om af te vallen? Hij lijkt er niet mee te zitten, want al zingend antwoord hij: "Jammer dan."
Stef Ekkel in Special TV Muziekshow

Runner

De 28-jarige singer-songwriter Martin van Laar zingt zacht en gevoelig zijn nummer ‘Runner’ in de show. Keizer snapt dat het lied gaat over het weglopen van je eigen hart en hij wil weten wanneer en waarom Martin dat deed. De zanger, die zijn debuut maakt op tv, antwoordt niet. Hij lijkt het er niet over te willen hebben en zegt niets.
En Keizer is een bijzondere interviewer: hij vraagt dit keer niet door want hij weet dat het blijkbaar te gevoelig is. Niets zeggen mag ook in de Special Tv Muziekshow, omdat stil zijn wel vaker zoveel meer zegt.
Martin van Laar in Special TV Muziekshow

Van Special TV naar Paradiso

Special TV’s nieuwsduo Adrie & Marcel komen meestal met oud nieuws. Dit keer spreken ze de bijna 75-jarige Harry Slinger van Drukwerk en nu zit het duo bovenop het nieuws, als ze bij de aftrap van De Veldtocht 2024 van Heinoos zijn. Heinoos en Drukwerk hebben namelijk een nieuwtje voor de verslaggevers: ze gaan op 11 januari 2024 een concert geven in Paradiso Amsterdam!

In de vijfde aflevering van de Special TV Muziekshow ontvangen Keizer & Van den Brink feestzanger Stef Ekkel, Pop-Shanty trio Ancora, rockband Disorder en singer-songwriter Martin van Laar. Verder reportages over Kane en passend voetbal bij FC Twente met Oosttribune-expert Jan van Staa. En natuurlijk een bekende hit vertolkt door 'The Special One' Manuela. Woensdag om 17:10 uur te zien op TV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.