Nieuws

112 Nieuws: Automobilist botst op boom langs snelweg A28 | Verwarde man aangehouden in Almelo

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van vandaag in onze provincie. D

18.25 uur: Keukenbrand leidt tot flinke schade in Hasselt

Een keukenbrand in Hasselt heeft aanzienlijke schade veroorzaakt, vanmiddag. e brand ontstond waarschijnlijk in de vaatwasser. De bewoner wist, samen met zijn huisdieren, de woning te verlaten. De brandweer heeft de brand geblust en de woning geventileerd. Door de brand was sprake van donkere rookontwikkeling. De bewoner heeft rook ingeademd en gaat voor de zekerheid mee naar het ziekenhuis.
Bij de keukenbrand kwam flink veel rook vrij.
Bij de keukenbrand kwam flink veel rook vrij. © AS Media

16.10 uur: Motorrijder ernstig gewond bij eenzijdig ongeval

In Bergentheim is vanmiddag een motorrijder ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk. De man botste met zijn motor frontaal op een boom langs de Hardenbergerweg. De motor vloog daarna in brand. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Motor vat vlam bij eenzijdig ongeluk in Bergentheim
Motor vat vlam bij eenzijdig ongeluk in Bergentheim © Gert Stegeman

15.58 uur: Busje tegen boom langs A28 bij Zwolle

Auto botst op boom langs snelweg A28.
Auto botst op boom langs snelweg A28. © Heitink
Langs de A28 bij Zwolle is de bestuurder van een auto tegen een boom gereden. Het ongeluk gebeurde op de toerit van de A28 bij Zwolle. Het voertuig is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en kwam tegen een boom tot stilstand. De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Daar zal ook bloed worden afgenomen om te controleren of de bestuurder met alcohol op achter het stuur zat.

11.29 uur: Verwarde man aangehouden in Almelo

Man aangehouden in Almelo
De politie heeft vanmorgen in Almelo een verwarde man aangehouden die al langere tijd geluidsoverlast veroorzaakte. Buren hadden al regelmatig melding gedaan van overlast bij meerdere instanties. De politie was de afgelopen tijd al meerdere keren bij het huis van de man in Almelo geweest, maar dat hielp niet veel.
Vanmorgen rond zeven uur trad politie het huis van de man binnen en hield hem aan. Bij de arrestatie werd ook geluidsapparatuur in beslag genomen iets in de vorm van een steekwapen.
In Almelo is vanmorgen een verwarde man aangehouden.
In Almelo is vanmorgen een verwarde man aangehouden. © SPS Media/Floris Kayim

10.20 uur: Twee autobranden in één straat in Kampen

In Kampen brandden vannacht twee auto's uit.
In Kampen brandden vannacht twee auto's uit. © PNN
De brandweer is vannacht uitgerukt voor twee autobranden in Kampen. Vanaf de Ertsstraat kwam er een melding binnen over een autobrand. Toen de brandweer arriveerde bleken er twee auto's te branden. Eén persoon raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.
Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat de auto's flink beschadigd raakten.
In Kampen brandden vannacht twee auto's uit.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.