Nieuws

112 Nieuws: Fileleed op A28 in avondspits door ongeluk | Gewonde bij ongeval in Holten

Politie zoekt omgeving af na straatroof in Deventer
Politie zoekt omgeving af na straatroof in Deventer © Rens Hulman
In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van woensdag in onze provincie.

21.45 uur: Automobilist maakt schuiver op N332 bij Raalte

Een automobilist heeft een flinke schuiver gemaakt met zijn auto op de N332/Heetenseweg tussen Raalte en Heeten. De man vloog uit de bocht en kwam in een droge sloot terecht. De auto ligt volledig in puin en wordt afgesleept. De bestuurder raakte wonder boven wonder niet gewond
Automobilist belandt in sloot langs weg.
Automobilist belandt in sloot langs weg. © SPS Media/Rens Hulman

17.54 uur | File op A28 in avondspits door ongeluk bij afslag Nieuwleusen

Een flinke file in de avondspits vandaag op de A28 tussen Zwolle en Groningen. Daar staat bij de afrit Nieuwleusen - De Wijk een file van acht kilometer. Dat levert automobilisten al snel een vertraging op van zo'n twintig kilometer. Er is een ongeluk gebeurd. Hoe ernstig dat ongeluk is, is niet duidelijk. Wel is er al een ambulance ter plekke. Er is een rijstrook dicht
File op de A28 na een ongeluk op die weg.
File op de A28 na een ongeluk op die weg. © Persbureau NuMeppel.nl

11.25 uur | Auto's botsen in Holten, inzittende raakt gewond

Een inzittende van een auto is vanmorgen gewond geraakt bij een botsing tussen twee auto's op de kruising Deventerweg met de Aaltinksweg ter hoogte van de Lange Muur in Holten.
Het ongeval gebeurde toen een afslaande automobilist een tegemoetkomende auto over het hoofd zag. Een aanrijding was het gevolg. Een inzittende van een betrokken auto raakte gewond en wordt ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.
Beide auto’s liepen flinke schade op en worden weggesleept door een bergingsbedrijf.
Gewonde bij botsing tussen twee auto's in Holten
Gewonde bij botsing tussen twee auto's in Holten © Bert Kamp/SPS Media

10.32 uur | Man beroofd op straat in Deventer

De politie stelt een onderzoek in naar een straatroof die zich gisteravond heeft voorgedaan op de T-splitsing van de Lange Rij en de Kolkweg in Deventer. Een 66-jarige man uit Deventer werd daar van zijn tas zijn beroofd door twee personen. Eén verdachte droeg een grijze, en de andere een zwarte jas met hoodie. Beiden zijn 1.80 meter lang, licht getint en droegen een mondkapje. De politie vraagt getuigen zich te melden.
Politie zoekt omgeving van straatroof in Deventer af naar verdachten
Politie zoekt omgeving van straatroof in Deventer af naar verdachten © Rens Hulman

07.47 uur | Uur in de file bij Deventer na ongeval

Een ongeval op de A1 tijdens de ochtendspits heeft een forse file veroorzaakt ter hoogte van de IJsselbrug bij Deventer. Daar staat het verkeer vrijwel stil in de richting van Twello; slechts twee van de vier rijstroken zijn beschikbaar nadat twee auto's bovenop elkaar botsten. Er zijn geen gewonden. Beide wagens zijn inmiddels weggesleept, toch moet volgens Rijkswaterstaat nog rekening worden gehouden met een uur extra reistijd.
Foto:
Foto:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.