'Ik wil van mijn auto af' in Enschede wil heel Europa veroveren

Heel Europa moet veroverd worden. Dat is de insteek van de directeuren van het bedrijf 'Ik wil van mijn auto af' in Enschede. Het bedrijf is de schakel tussen iemand die zijn auto wil verkopen en de dealer die de auto wil kopen.

Tien jaar geleden zijn de twee directeuren op een klein kantoortje begonnen met de website. De afgelopen jaren zijn ze enorm gegroeid. In Nederland zitten meerdere kantoren, maar ook in België en Duitsland. Op dit moment worden panden in Zweden bekeken zodat daar binnenkort gestart kan worden.

Daarna zijn de andere Scandinavische landen aan de beurt, net als het zuiden van Europa. 

Uitbreiding in Nederland

Maar ook in Nederland wordt uitgebreid. Het pand aan de Noord Esmarkerrondweg in Enschede is te klein geworden. Er werd al een tijdje gezocht naar een nieuw onderkomen. De grote vraag was of het bedrijf wel in Enschede kon blijven. Vandaag was er goed nieuws; het voormalige pand van drukkerij Ipskamp op de Josink Es is gekocht.

De verbouwing is meteen begonnen en binnenkort wordt het bedrijf daar gevestigd. Volgens directeur Vincent Stevens betekent het extra werkgelegenheid in Enschede. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Enschede Zweden Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren