nieuws

Opnieuw twee verdachten gewapende overval juwelier Oldemarkt aangehouden

Overval op juwelier Oldemarkt
Overval op juwelier Oldemarkt
De politie heeft gisteravond nog twee verdachten van de gewapende overval op een juwelier in Oldemarkt aangehouden. Vlak na de overval werden twee verdachten aangehouden, vandaag meldt de politie dat ook twee andere verdachten zijn aangehouden.
De overval werd gisterochtend rond 09.00 uur gepleegd. De overvallers maakten sieraden buit en gingen er vervolgens vandoor. Omstanders wisten meteen twee van de overvallers aan te houden, een man uit Rotterdam en een man uit Leeuwarden. De sieraden waren al achtergelaten tijdens de vlucht. Een derde overvaller wist wel te ontkomen en de politie begon meteen een grote zoekactie.
Daarbij werd onder meer een helikopter ingezet en al het verkeer dat het dorp in en uit wilde werd gecontroleerd. Dat leverde nog geen arrestatie op. Verder onderzoek leidde naar de twee verdachten die gisteravond zijn aangehouden. Een van de verdachten is in Steenwijkerland aangehouden. De andere is door een speciale aanhoudingseenheid aangehouden in Lelystad.
Gisteren was er sprake van drie verdachten, daar is dus een vierde bij gekomen. De politie kan daarover verder geen mededelingen doen.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.