nieuws

Politie lost met twee aanhoudingen mogelijk ook 'zwartepieten-overval' op

Man verkleed als zwartepiet overvalt tankstation Borne
Man verkleed als zwartepiet overvalt tankstation Borne
De politie heeft twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij meerdere overvallen. Het tweetal wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een overval waarbij de overvaller een tankstation in Borne overviel terwijl hij verkleed was als Zwarte Piet.
Tijdens de overval op het Avia-tankstation in Borne sloeg de overvaller de medewerkster zo hard met een houten knuppel, dat zij hierdoor blijvend hersenletsel opliep.
De politie vermoedt dat deze man op 4 december ook een overval pleegde op het Shell Tankstation aan de Willem van Otterloostraat in Hengelo.

Tweetal maandag aangehouden
Het duo werd maandag aangehouden: een 19-jarige man in zijn huis in Enschede. Op hetzelfde moment werd ook een 20-jarige man uit Hengelo in zijn woning aangehouden.
De beide aangehouden mannen worden verdacht van betrokkenheid bij meerdere overvallen. De politie heeft de woningen van de mannen doorzocht en hierbij een aantal goederen in beslag genomen.

Tips na Onder de Loep en Opsporing Verzocht

De politie kwam beide mannen mede op het spoor dankzij tips en aanwijzingen van burgers na publicatie in de opsporingsprogramma’s Onder de Loep van RTV Oost en Opsporing Verzocht van AVROTROS.
De aangehouden mannen zijn opgesloten in het Politie Arrestantencentrum in Borne. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.