nieuws

Politie wil in contact komen met getuigen overval Oldemarkt en hoopt op meer waardevolle informatie

Gewapende overval op juwelier in Oldemarkt
Gewapende overval op juwelier in Oldemarkt
De politie is op zoek naar getuigen van de overval op de juwelier in Oldemarkt die zich nog niet hebben gemeld. Het onderzoek naar de overval is in volle gang en de politie hoopt via getuigen die zich nog niet hebben gemeld meer belangrijke informatie te krijgen.
Dinsdagochtend werd een juwelier aan de Hoofdstraat in Oldemarkt overvallen. Drie gewapende verdachten gingen er met sieraden vandoor. Twee verdachten werden meteen door omstanders aangehouden en de sieraden werden teruggevonden. De politie startte meteen met een zoektocht naar de derde verdachte, waarbij onder meer een helikopter werd ingezet.
Dinsdagavond werden twee andere verdachten aangehouden. Het gaat om mannen uit Steenwijkerland, Leeuwarden, Lelystad en Rotterdam. De politie is nu onder meer op zoek naar informatie over een blauwe auto die mogelijk betrokken is geweest bij de overval. Ook wil de politie weten waar de verdachten na de overval langs of naartoe zijn gelopen en of er rond 09.00 uur opvallende personen zijn gezien in Oldemarkt.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.