Kenlon Henkelman

School maakt zich grote zorgen om vermiste leerling Kenlon Henkelman

De verdwijning van de 15-jarige Kenlon Henkelman houdt ook op haar school, het Twickel in Hengelo, de gemoederen flink bezig. Het meisje vertrok woensdagmorgen per fiets vanuit Enschede naar school, maar is daar nooit aangekomen. Sindsdien wordt ze vermist.
"We hebben wel draaiboeken", vertelt Loes Koop van de Scholengroep Carmel, waar het Twickel deel van uitmaakt. "Maar elke situatie is natuurlijk uniek. Er wordt, ook in dit geval, wel gelijk een team opgezet om te kijken welke acties we kunnen ondernemen. Er worden ook contacten gelegd met politie, ouders en leerlingen."

"Zoveel mogelijk informatie doorgeven"

Veel leerlingen zijn er vol van dat Kenlon wordt vermist. "Als school hebben we ook onze zorgen. Natuurlijk heeft het impact op de leerlingen en de docenten. Het is het gesprek van de dag. We proberen als school zoveel mogelijk informatie door de te geven aan de politie, want die is leidend in dit onderzoek", aldus Loes Koop.
Ook bij de school kwam het nieuws binnen dat het meisje gezien zou zijn in Hengelo en later zelfs over de grens in Gronau. "Elke tip geeft ook ons natuurlijk hoop. Want het enige dat we allemaal willen, is dat Kenlon zo snel mogelijk weer terug is."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.