nieuws

Nog geen spoor van dader of daders moord in bakkerij Enschede

Lichaam gevonden in bakkerij aan Perikweg Enschede
Lichaam gevonden in bakkerij aan Perikweg Enschede
De politie heeft nog geen spoor van de dader of de daders die een man in een bakkerij aan de Perikweg in Enschede hebben gedood.
Er is de hele dag onderzoek gedaan in de woning en de politie is de buurt in geweest voor een buurtonderzoek. Dat heeft voor zover bekend nog geen concrete aanwijzing opgeleverd.

Zoektocht moordwapen

De omgeving is uitgekamd in de zoektocht naar het moordwapen. "Er zijn verschillende spullen gevonden en voor onderzoek meegenomen naar het bureau", aldus woordvoerder Westerhoff. Maar of het moordwapen ook gevonden is kan ze nog niet zeggen. Dat het om een misdrijf gaat, staat voor de politie wel vast.   
Het slachtoffer werd woensdagmiddag dood gevonden in de bakkerij achter een woning aan de Perikweg. Sindsdien wordt er onderzoek gedaan in en rond de bakkerij en de woning van de bakker op hetzelfde adres. De politie kan nog niet bevestigen dat het om de bakker gaat. Op de Facebookpagina van de bakker worden inmiddels wel condoleances geplaatst door vrienden en bekenden.

Klant trof bakker liggend op de grond aan

Een klant van de bakker plaatste gisteren een bericht op Facebook. Hij wilde woensdag bestelde stokbroden ophalen, maar trof de bakker liggend op de grond in zijn bakkerij. "Reanimeren had geen nut meer, hartstilstand", schrijft de man. Hij heeft vandaag bij de politie een verklaring afgelegd. Hoe hij de man aantrof is nog onduidelijk. Hem is door de politie op het hart gedrukt er niks over te zeggen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.