ongeluk

Auto-onderdelen vliegen door de lucht bij aanrijding in Kampen

De auto-onderdelen vlogen vannacht door de lucht bij een zwaar ongeval in Kampen. Twee auto's botsen op elkaar op de kruising van Flevoweg en de Zambonistraat.Â
De bestuurder van een personenauto kwam vanuit de richting van de N50 en wilde linksaf de Zambonistraat inslaan. Maar bij het oversteken van de kruising ging het mis en werd de automobilist aangereden. Na de aanrijding botste de bestuurder die vanaf de N50 kwam tegen de lichtmast en verloor die onder meer het motorblok. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht. 
De auto die vanuit het centrum kwam raakte in een slip en kwam ruim vijftig meter verderop tot stilstand tegen de vangrail op de andere rijbaan. De bestuurder werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar bleek dat hij te veel had gedronken. 
De Flevoweg is bijna de gehele nacht afgesloten geweest voor onderzoek. Omdat het wegdek lag bezaaid met brokstukken, is men nog lange tijd bezig geweest om alles op te ruimen. De twee zwaar beschadigde auto's zijn weggesleept door een berger. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.