Landstede Volleybal klopt Dynamo, Rivo onderuit in Rijswijk

Landstede Volleybal
Landstede Volleybal heeft drie belangrijke punten gepakt in de achtervolging op Lycurgus. De subtopper tegen Draisma-Dynamo werd met 1-3 gewonnen.Â
Door de overwinning nam Landstede op de ranglijst wat afstand van tegenstander Dynamo. Dat verschil is nu zeven punten. De wedstrijd was niet alleen op papier een spannend duel. De eerste set ging met 18-25 nog duidelijk naar Landstede, maar daarna was het verschil in de score steeds minimaal: 25-27, 25-23 en 23-25.

Rivo Rijssen

Rivo Rijssen begon nog goed tegen Rijswijk door een zeer spannende eerste set met 28-30 te winnen. Vervolgens gingen set twee en drie echter overtuigend naar de thuisploeg. Rivo deed in set vier weer goed mee, maar verloor nipt met 27-25.