file

Kapotte vrachtwagen op snelweg veroorzaakt lange files op A1 en A35 bij Azelo

Fileleed op de A1
Fileleed op de A1
Een kapotte vrachtwagen is de oorzaak van enorme files in de ochtendspits op de A1 en de A35 tussen Oldenzaal en Almelo. De boosdoener staat stil op de snelweg ter hoogte van het knooppunt Azelo.
Het verkeer van de Duitse grens richting Almelo heeft de meeste last van het obstakel op de snelweg. De file tussen Oldenzaal en Almelo-Zuid heeft inmiddels een lengte van dertien kilometer. De reistijdvertraging bedraagt meer dan een uur. In de tegenovergestelde richting, van Almelo naar Buren, staat een file van zeven kilometer. Het verkeer moet rekening houden met een vertraging van een kwartier.

Meerdere files in Overijssel

Op de A1 staat het verkeer ook stil over een lengte van vijf kilometer tussen Bathmen en Deventer-Oost. Het verkeer heeft op de N35 een probleem tussen Heino en Zwolle. Er staat een file van zes kilometer.
Verder staat er een file van een paar kilometer op de N340 tussen Dalfsen en de aansluiting op de A28 bij Zwolle. Op de N753 staat een file van drie kilometer tussen Markelo en Goor. Op beide trajecten moet het verkeer rekening houden met een kwartier vertraging.    

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.