Vlinderkind

Vlinderkindrally: Van Frankrijk, naar Italië en door naar Griekenland

Maandagochtend zijn we om 05:51 vertrokken vanuit Modena richting Rome, in het zuiden van Italie. Van daar uit zijn we naar Napels gereden met mooi weer, 7 graden en zon.
Iedere deelnemer vond het prachtig om langs kleine weggetjes naar beneden te slingeren met een mooi uitzicht over de middellandse zee en de kleine dorpjes waar we door heen reden.

Onderweg waren een aantal mooie foto momenten waar we dan ook gebruik van maakten om later nog eens op terug te kijken op hoe mooi het was. De eindbestemming van deze dag is Brindisi, onderin de laars van Italië. Hier gaan we de oversteek maken naar Griekenland. Die tocht duurt 16 uur.

Dinsdag

We worden wakker en varen nog steeds op zee, want we zijn met de boot over gegaan van Italië naar Griekenland. Daar komen we op Patras aan land om 14:00 uur. Dan hebben we een boot tocht van 15,5 uur er op zitten.
We starten om 14:10 uur en gaan dan naar het eerste coördinaat. Het is een mooie toeristische tocht langs kleine wegen en dorpjes van ongeveer 1,5 uur. Van het tweede coördinaat naar het derde coördinaat gaan we een bergpas over.
Met vele bochten slingeren we omhoog met mooie uitzichten zowel links als rechts en komen we aan in Tripolis. Van Tripolis kregen we derde coördinaat door: Athene, onze eindbestemming van deze dag. 
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.