nieuws

Winterkamperen in de bossen bij Dalfsen

Kamperen doe je in de zomer! Of toch niet? In Dalfsen zag onze verslaggever tot zijn grote verbazing een paar kampeerders. Toen kon hij natuurlijk niet anders dan een pitstop maken met onze eigen Mooi Overijssel camper.
Midden in de bossen tussen Dalfsen, Heino en Ommen ligt camping Starnbosch. Deze camping is het hele jaar open, dus ook als het sneeuwt en de temperaturen ver onder het vriespunt liggen. Jeanine van Dalen laat zich niet afschrikken door de kou en slaapt wekelijks op de camping. "Voorwaarde is natuurlijk wel dat je een kacheltje hebt en 's avonds een kruik in bed!", zo blijft Jeanine warm in haar caravan.
In het Sterrenbos is het in de winter extra rustig en dat is voor de bezoekers juist een reden om er naar toe te gaan. De natuur is anders, stiller, maar nog altijd prachtig volgens de kampeerders. Toch zijn er wel een aantal maatregelen getroffen om het kamperen ook 's winters aantrekkelijk te maken. "We hebben verwarmd sanitair met vloerverwarming dus je kunt echt wel lekker douchen hier!", vertelt campingeigenaar Robbin van den Heuvel over zijn camping.
Meer zien van onze mooie provincie? Bekijk dan onze website of Facebookpagina!
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.