Verhalen

LeurinK Mode wil verjongen en gaat op jacht naar nieuwe topmodellen

Marc Leurink van LeurinK Mode in Borne heeft net zo'n 70-jarig jubileum gevierd. "Een heel bijzonder jaar voor ons. En we willen graag vernieuwen en verjongen, de jeugd heeft de toekomst." Een televisieprogramma moet uitkomst bieden. Next Topmodel gaat in Borne op zoek naar Overijsselse modellen. Wie weet komt de nieuwe Doutzen Kroes wel uit de buurt.
Freek Koster is als directeur van Touché Models verbonden aan het programma. "We denken dat de mooiste modellen nog onontdekt thuis op de bank zitten." Daar moet verandering in komen. "Het is natuurlijk ook een hele leuke dag. Je leert hoe je moet lopen op een catwalk, allemaal reuze spannend", weet Koster. "We zoeken karakterkoppen. Dus mensen die iets bijzonders hebben."
Leurink zweeft ergens tussen hoop en vrees over hoeveel schoonheden zich melden. "We hopen dat het juiste model ertussen zit. Maar het kan zo maar zijn dat er heel veel mensen op de stoep staan maar we zullen iedereen goed verzorgen."

Eisen

Wie zich geroepen voelt kan zich melden in jeans, wit t-shirt en met weinig make-up op het gezicht, op 20 februari bij Leurink in Borne. Leeftijdsgrens is, tot 30 jaar.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.