Carnaval

Sexy, stoer en kort is dé carnavalstrend van dit jaar!

Twee weken voor carnaval is het erg druk bij carnavalsland in Borne, want met het carnavalsfeest voor de deur wordt het nu echt tijd om te beslissen welke outfit het dit jaar gaat worden. Maar wat zijn de trends?
Heren gaan veelal voor de 'Opposuit', een maatpak voor mannen in de meest uiteenlopende prints. Dames hullen zich veelal in sexy en korte jurkjes die bijna niet korter kunnen. Variërend van verpleegsterspakjes, legerjurkjes, Heidi's en Roodkapjes; het is allemaal populair. Ook de fluorescerende kleding is het helemaal dit jaar, aldus Joa Korf.

Zeepaardjurkje

De komende weken zijn druk voor Korf, eigenaar van Carnavalsland met feestwinkels in Borne & Oldenzaal. In een pashokje staat een dame met een verpleegstersjurkje, ze houdt van jurkjes maar liever toch niet te kort. Naast haar past een jongeman een inktvistenue en zijn vriendin hult zich in een zeepaardjurkje. Ze verwachten veel reacties te krijgen in deze onderwaterwereld kleding op straat. Want af en toe even het verstand op nul mag best en daar hoort dan ook een goede outfit bij.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.