FC Twente

El Azzouzi in selectie FC Twente voor duel tegen PSV

Zakaria El Azzouzi
Zakaria El Azzouzi
Trainer René Hake kan zondag in het duel bij regerend landskampioen PSV beschikken over nieuwkomer Zakaria El Azzouzi. De huurling van Ajax zit bij de selectie voor de wedstrijd.
Hij zal hoogstwaarschijnlijk nog niet in de basis beginnen. Hake is blij met de komst van de jonge aanvaller: "Zakaria is een speler met scorend vermogen en diepte in zijn spel. Hij heeft nog niet op het hoogste niveau gespeeld, maar wel in de Youth League en met Jong Ajax."

Positieve uitwerking

Twente trainde deze week met een goed gevoel na de 4-0 zege op Heracles van vorig weekend. "Het resultaat had deze week een positieve uitwerking op de training", zegt Hake op de website van de club. "Tegen Heracles behaalden we een hoog rendement, dat is belangrijk. Dat ontstond doordat we goed de bal veroverden en de manier waarop, het was allemaal agressiever, sprak me ook aan. Op het veld speelden we dichter bij elkaar en dan kom je ook vaker in de duels." Het duel tussen PSV en FC Twente begint zondag om 14.30 uur en is te volgen via RTV Oost.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.