Bornerbroek

Dode bij verkeersongeluk in Bornerbroek

Op de kruising van de Bornsestraat met de Kooiweg in Bornerbroek is vanochtend een 15-jarige jongen uit Albergen om het leven gekomen bij een eenzijdig auto-ongeluk. De bestuurder van de auto, een 26-jarige man uit Tubbergen, raakte bij het eenzijdige ongeval ernstig gewond.Â
De aanrijding was rond 07.45 uur onder het viaduct van de A35. De auto is waarschijnlijk door de gladheid van de weg geraakt, tegen een pijler van het viaduct gebotst en in brand gevlogen.
Toen hulpverleners ter plaatse kwamen, stond de auto al in brand. Naast de auto werd de bestuurder van de auto aangetroffen met ernstige brandwonden. Het slachtoffer, dat door voorbijgangers uit de brandende auto was gered, bleek slecht aanspreekbaar. In de auto trof de brandweer nog de 15-jarige jongen aan. Hulp voor hem kwam te laat, de Albergenaar was al overleden.

Albergen

Burgemeester Stegers van de gemeente Tubbergen heeft bevestigd dat de verkeersdode een inwoner van Albergen is. Carnavalsvereniging de Alberger Bökke laat weten dat de overleden jongen actief lid was van de vereniging in Albergen. Hij voetbalde ook in de B3 bij voetbalvereniging De Tukkers in Albergen.
De ernstig gewonde Tubbergenaar is met de ambulance naar het ziekenhuis in Groningen gebracht. Over de huidige toestand van dit slachtoffer is verder niets bekend.
De precieze toedracht van het ongeluk wordt onderzocht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.