carnavalsvereniging

Verslagenheid bij carnavalsvereniging in Albergen na overlijden commissielid

Verslagenheid in Albergen
Verslagenheid in Albergen
Carnavalsvereniging Alberger Bökke uit Albergen heeft alle activiteiten dit weekeinde laten vervallen in verband met het overlijden van een jong commissielid.
De 15-jarige jongen, die actief lid was van de commissie licht & geluid, kwam vanmorgen om het leven bij een verkeersongeval in Bornerbroek. Hij zat in een auto die tegen een pijler van een viaduct onder de A35 botste en in brand vloog. De bestuurder van de auto raakte ernstig gewond.
Het bestuur van de carnavalsvereniging weet nog niet wat er gaat gebeuren met carnavalsactiviteiten die komende week en volgende maand op het programma staan. De gala's van vanavond en morgenavond zijn in elk geval geschrapt.

Inloopbijeenkomst en tekenen condeolanceregister

De Alberger Bökke houdt morgenmiddag ter nagedachtenis van het overleden jeugdlid vanaf 14.00 uur een inloopbijeenkomst in zalencentrum Morshuis. Daar kan ook het condeolanceregister worden getekend.

Voetbalvereniging De Tukkers last wedstrijden af

Ook voetbalvereniging De Tukkers uit Albergen heeft voor vandaag en morgen alle wedstrijden en trainingen afgelast. De 15-jarige jongen die vanmorgen om het leven kwam bij het verkeersongeluk in Bornerbroek was speler van het juniorenteam B3. 
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.