Topper tussen Go Ahead Kampen en SDV Barneveld eindigt onbeslist

In de eerste klasse D heeft Go Ahead Kampen de topper tegen SDV Barneveld niet weten te winnen. In Kampen eindigde het duel zoals die begon, 0-0.
Door het gelijkspel blijft het gat tussen beide ploegen vijf punten in het voordeel van Go Ahead; de ploeg van trainer Edwin van Nijen heeft 33 punten en SDV staat nog tweede met 28 punten. In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar echt grote kansen vielen niet te noteren. Na rust was dat anders en ging met name de thuisploeg op zoek naar de openingstreffer. De Kampenaren kregen voldoende kansen maar wisten het net uiteindelijk niet te vinden, 0-0.