Heracles Almelo

Stegeman kritisch op Heracles-publiek: "Dat gaat helemaal nergens over"

Heracles Almelo boekte zaterdagavond een moeizame zege op De Graafschap. In Almelo zegevierde de ploeg van trainer John Stegeman met 2-1 tegen de hekkensluiter. Stegeman slaakte na afloop een zucht van verlichting.
"Het moest van ver komen en ik ben heel erg opgelucht met de drie punten", zei de oefenmeester tegen RTV Oost. "Het allerbelangrijkste van deze wedstrijd vind ik dat we de drie punten hier hebben kunnen houden. Het was geen goede en mooie wedstrijd, dus het is gewoon heel erg prettig dat we deze wedstrijd winnend hebben kunnen afsluiten."
Het publiek was duidelijk niet tevreden in Almelo, getuige de fluitconcerten tijdens het duel. "Dat is ook voetbal", relativeerde Stegeman. "Maar ik ben er ook een beetje verbaasd over. Ik snap het wel, want de vierde positie brengt bepaalde verwachtingen met zich mee dat wij tegenstanders hier zo oprollen. Vergeet dat maar, dat is niet het geval. Ik hoop ook dat het publiek de ploeg gaat helpen. Want als dit gebeurt, zie je maar één ding en dat is dat de ploeg minder gaat voetballen. Dus het schiet niet op zo."
"We staan op een positie en dat hebben we met elkaar gedaan", vervolgt de trainer. "Ook het publiek is daar heel erg belangrijk in. Ik hoop dat we dat met elkaar kunnen blijven doen en niet na één wedstrijd die we dik verloren hebben kritisch zijn. Dat gaat helemaal nergens over."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.