FC Twente

FC Twente verliest in Eindhoven met 4-2 bij PSV

FC Twente heeft vanmiddag niet voor een stunt kunnen zorgen tegen regerend landskampioen PSV. In Eindhoven werd het 4-2 voor de thuisploeg.
Twente begon sterk aan het duel en kwam na acht minuten al op voorsprong door een treffer van Oosterwijk. Hij kopte binnen op aangeven van Ede. Na ruim twintig minuten was het echter ineens 2-1, nadat Moreno twee keer in twee minuten raak kopte voor de thuisploeg. Acht minuten voor de pauze zorgde Narsingh voor de 3-1 na een fraaie assist van Guardado. 3-1 was ook de ruststand in Eindhoven.
Na rust was PSV aanvankelijk de betere ploeg, maar wist het de kansen niet te benutten. Aan de andere kant was het wel raak. Ede bracht op aangeven van Mokotjo de spanning terug; 3-2. Tien minuten later was de marge echter weer twee. De net ingevallen Jozefzoon prikte raak voor de thuisploeg en bepaalde daarmee de eindstand op 4-2.
4-2
PSV
FC Twente
0-1 Oosterwijk (8)
1-1 Moreno (21)
2-1 Moreno (23)
3-1 Narsingh (37)
3-2 Ede (69)
4-2 Jozefzoon (79)
Arbiter: Van Boekel
Geel: Ede
PSV: Zoet; Brenet, Bruma, Isimat, Moreno; Hendrix (Willems/78), Guardado, Pröpper; Narsingh (Jozefzoon/78), De Jong, Locadia (Pereiro/84).
FC Twente: Marsman, Ter Avest, Uvini, Tapia, Schilder, Mokotjo, Gutierrez, Ziyech, Ede (Agyepong/80), Oosterwijk (El Azzouzi/88), Cabral.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.