Carnaval

Carnavalsvereniging De Paria's Lemelerveld dakloos

Loopgroep c.v. De Paria's
Loopgroep c.v. De Paria's © c.v. De Paria's
Carnavalsverening De Paria's uit Lemelerveld moeten hun huidige bouwloods verlaten. Wanneer ze niet snel een nieuwe locatie vinden, betekent dat de ondergang van de carnavalsvereniging.
'In 2002 deden we met een aantal kameraden voor het eerst mee aan de carnavalsoptochten in Lemelerveld. In de loop der jaren zijn we enorm gegroeid. De wagen wordt steeds groter en het aantal deelnemers eveneens. Op dit moment tellen we 108 leden. De jongste is 8 jaar oud en de oudste 32 jaar. Naast de leden zijn ook de ouders en nog een aantal oud-leden betrokken bij het bouwen en creëren van de wagens, de loopgroep en alles wat erbij komt kijken', melden leden van c.v. De Paria's op hun website.

Noodklok

'Maar aan dit alles lijkt een eind te komen. Afgelopen jaar hebben wij te horen gekregen dat we onze bouwlocatie moeten verlaten. En tot op heden hebben we nog geen nieuwe locatie kunnen vinden. Daarom luiden wij nu de noodklok. Heeft u een schuur, een stuk grond waarop een schuur geplaatst mag worden of een andere ruimte waar wij onze carnavalswagen mogen bouwen? We horen het graag! Meer info is te vinden op www.deparias.nl.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.