nieuws

Zwarte Crosser Max (11) bouwt festival na van LEGO

De 11-jarige Max is een groot fan van de Zwarte Cross. Omdat Max graag dagelijks van het festival wil genieten heeft hij zijn eigen miniatuurfestival gemaakt: van LEGO.
Max gaat elk jaar met zijn ouders naar het festival. Na de afgelopen editie begon hij met het nabouwen van het festivalterrein. 

'Half jaar werk'

Hij werkte bijna een half jaar aan het LEGO-festival. Zijn vader stuurde foto's naar organisator De Feestfabriek, waarna het op de facebookpagina van de Zwarte Cross werd geplaatst. 
Max en zijn ouders hebben gratis kaarten voor het festival deze zomer gekregen. Maar de organisatie hoopt niet dat alle Zwarte Crossers nu druk aan het bouwen gaan. "Dan gaat het festival in Lichtenvoorde failliet", laat Pieter Holkenborg van De Feestfabriek aan Omroep Gelderland weten.

'Creatieve geest'

Op het facebookbericht van de Zwarte Cross komen veel reacties binnen. "Ik zou zeggen maak hem zwarte cross-inspirator voor het leven. Iemand die op 11-jarige leeftijd al zo goed een festival kan namaken moet wel een creatieve geest hebben", vindt Edwin.
"Prachtig Max, Sfeerbeheer kan nog iets van jou leren. En wat een mooi, schoon toilet!", schrijft Stella. Ook Loes is enthousiast. "Deze zwarte cross is übervet, als zelfs Scooby Doo erheen gaat."
Een geweldig bericht van een jonge fan! Max heeft de hele Zwarte Cross nagebouwd en er is zelfs een motor die over het...
Geplaatst door
op 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.