Rolstoelbus

Bedrag voor rolstoelbus Teun gehaald: "Ik heb er geen woorden voor"

De rolstoelbus voor Teun komt er
De rolstoelbus voor Teun komt er
"Ik heb er gewoon geen woorden voor. Dit hadden we zeer zeker niet verwacht." Het zijn de woorden van een emotionele moeder Marleen de Vries uit Borne. Vorige week startte ze een crowdfundactie voor een rolstoelbus voor haar zoon Teun en binnen een week is het bedrag binnen.
Dinsdag rond de middag waren ze opeens al over het benodigde bedrag heen op de pagina op de website Dreamordonate.nl. Het doel was 12.500 euro en om 14.00 uur staat de teller op 12.660 euro.

Half jaar nodig

Marleen is aan het werk als ze ziet dat het bedrag gehaald is. "Het doet ons heel goed. We hadden echt gedacht dat we een half jaar nodig zouden hebben, met een veiling, een sponsorloop, sportwedstrijden.. Maar dat was niet eens nodig."
De familie wilde twee derde van het bedrag zelf bij elkaar sparen. Met hulp van vrienden, bekenden en andere mensen wilden ze het andere deel bij elkaar krijgen en in het najaar de rolstoelbus kopen. Nu de actie zo'n overweldigend succes is, hoopt Marleen dat de rolstoelbus er misschien al wel voor de zomervakantie is.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.