Sport

Programma: Eredivisie vrouwen begint weer en Europees volleybal

Programma komende week
Programma komende week
Deze week een druk programma in de eredivisie. Alle clubs komen doordeweeks én in het weekend in actie. Ook in de andere sporten is genoeg te beleven deze week. Hieronder een overzicht van de belangrijkste en opvallende duels.

Amateurvoetbal

In de 1e klasse D van het zaterdagvoetbal wordt de derby tussen Be Quick'28 en WVF al op vrijdagavond gespeeld. De wedstrijd in Zwolle begint om 20.00 uur.

Vrouwenvoetbal

Voor de vrouwen gaat vrijdag de eredivisie weer verder na een lange winterstop. FC Twente begint de tweede seizoenshelft met een duel bij PSV. PEC Zwolle is vrij, voor die ploeg de tweede helft pas op 12 februari.

Tafeltennis

Ook voor de tafeltennissers zit de winterstop erop. De voorjaarscompetitie gaat komend weekend van start. Bij de heren is Entac de hoogst spelende ploeg in de 1e divisie B en bij de dames zit Dedemsvaart in de 1e divisie A.

Volleybal

Opnieuw Europees volleybal deze week. Eurosped-TVT speelt de return in achtste finales van de Challenge Cup. In Rusland moet de Almelose ploeg een 3-0 nederlaag zien goed te maken tegen Zarechie Odintsovo.
Daarnaast beginnen deze week de kwartfinales van de beker. Bij de mannen zitten Rivo Rijssen en Landstede Volleybal nog in het toernooi en bij de vrouwen Set-Up'65, Regio Zwolle Volleybal en Eurosped-TVT.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.