Almelo

VolkerWessels gepresenteerd als hoofdsponsor Stichting Topturnen Oost Nederland

De Stichting Topturnen Oost Nederland (TON) in Almelo heeft VolkerWessels als nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Vanmiddag is in de IISPA-hal in Almelo het sponsorcontract getekend.
"Ongekend en fantastisch", noemt voorzitter Mark Nijenmanting de overeenkomst met VolkerWessels. Om hoeveel geld het gaat, wil Nijenmanting niet zeggen, maar in ieder geval om tienduizenden euro's.
Het bouwconcern brengt geen extra geld in het laatje van TON, maar gaat samen met Bosan Sportinstallaties en Sportbedrijf Almelo het hoofdsponsorschap dragen. Een extra geldschieter is belangrijk, zegt Nijenmanting. "Daarmee is de continuïteit gewaarborgd."

Olympische Spelen

Of het turnsucces van afgelopen jaar heeft bijgedragen van de deal met VolkerWessels weet Nijenmanting niet. Nederland is voor  het eerst sinds 1976 als team rechtstreeks geplaatst voor de Olympische Spelen. 
TON is zelf niet met turnsters vertegenwoordigd op de Olympische Spelen, komende zomer in Rio de Janeiro. "Wij richten ons op de Olympische spelen van 2020 in Tokyo", aldus Nijemanting. De sponsordeal met VolkerWessels moet helpen die droom te verwezenlijken. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.