Zwolle

Dronken klant de cel in nadat hij bierflesje naar Zwolse pizzakoerier gooit

Dronken klant de cel in na gooien met bierflesje
Dronken klant de cel in na gooien met bierflesje
Een dronken klant heeft gisteravond een grillhuis in Zwolle een lastige avond bezorgd en is uiteindelijk aangehouden door de politie. De man gooide een halfvol flesje bier naar een koerier van het grillhuis.
De man had een pizza en een aantal flesjes bier besteld bij het grillhuis aan de Thomas a Kempisstraat. De koerier leverde de bestelling af bij de woning aan de Rigastraat, maar de klant bleek niet tevreden. Hij belde het grillhuis omdat hij vond dat hij recht had op een tweede pizza. Het grillhuis had afgelopen weekend een actie daarvoor, maar die was inmiddels afgelopen.
Even later belde hij dat één van de flesjes bier halfvol zat, met de dop er nog op. De koerier ging weer terug naar de woning om een nieuw flesje bier te bezorgen. Plotseling gooide de klant het halve flesje bier naar de auto van de koerier, die beschadigd raakte. De politie werd meteen ingeschakeld en de klant is aangehouden. De man heeft de nacht in de cel doorgebracht en is daarna weer vrijgelaten, meldt de politie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.