uitvaart

Fans van Go Ahead Eagles kunnen uitvaart in roodgele sferen regelen

Een doodskist met logo van GA Eagles
Een doodskist met logo van GA Eagles
Fans van Go Ahead Eagles hebben voortaan de mogelijkheid om een uitvaart in roodgele sferen te organiseren. De Deventer betaald voetbalvereniging heeft daarvoor een overeenkomst gesloten met uitvaartverzorger Monuta, meldt de club op de eigen website.   Â
De clubliefde voor Go Ahead Eagles houdt niet op bij de dood. Althans, dat geldt voor sommige fans die de club hebben gevraagd of het stadion, de spelersbus of andere faciliteiten beschikbaar zijn voor een uitvaart.

Behoefte leeft onder supporters

Jelle Beuker, lid van het managementteam van Go Ahead Eagles: "Wij merken al langer dat deze behoefte leeft bij onze supporters. De liefde voor de club is er tijdens het leven, maar ook daarna. Van generatie op generatie wordt deze doorgegeven. Door een uitvaart met een Go Ahead Eagles-tint krijgen supporters de mogelijkheid om deze clubliefde ook bij hun afscheid te laten doorklinken."
Naast gebruik van het stadion, de horeca in De Adelaarshorst en de spelersbus kunnen fans ook een kist met clublogo en roodgele bloemen bestellen. Monuta stelt een vergoeding beschikbaar voor het gebruik van de Go Ahead Eagles-elementen bij uitvaarten. Deze vergoeding komt dan weer volledig ten goede aan Go Ahead Eagles. “Maar via tal van maatschappelijke projecten brengen we deze bijdrage weer terug naar de samenleving", aldus Jelle Beuker.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.