Stelende moeder met spijt betaalt alsnog: "Ik kan er niet van slapen"

Verbazing vanmorgen bij de Deventer winkel Moos Kids. Op de deurmat vonden ze een enveloppe met geld. Ook zat er een briefje bij van een dief met spijt.Â

"Vorige week ben ik bij u in de winkel geweest en heb ik in een opwelling een hoes van Koeka meegenomen. Ik zit hier enorm mee en kan er niet van slapen", staat op het briefje. 

Frustrerend

Eigenaresse Monika van den Beld is blij met het bericht. "Je hoopt dat het gebeurt, maar eigenlijk ga je er niet vanuit. Winkeldiefstal is een groot probleem en het is erg frustrerend. Ik ben dan ook blij dat een negatief verhaal toch een positief verhaal is geworden."

Van den Beld heeft overwogen om de foto's van de dief op Facebook te plaatsen. "Nu ben ik blij dat we het niet hebben gedaan, maar er is zeker over nagedacht. Zo'n bericht heeft een grote impact. Het is een duur product, maar wordt iemand dan niet te erg gestraft?"

Wijze les

De eigenaresse hoopt dat de dief er van geleerd heeft. "We hopen dat dit een wijze les is. Je ziet de aankleedhoes natuurlijk elke dag als je je baby verzorgd. Wat gaat er dan door je hoofd? Ik kan me daar in ieder geval niets bij voorstellen."

Er bestaan dus ook nog mensen met een geweten en het hart op de goede plek.Bij deze geaccepteerd. En laat het een...

Geplaatst door MOOS Kids op woensdag 27 januari 2016
Meer over dit onderwerp:
winkeldiefstal Deventer Facebook Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren