PEC Zwolle

PEC Zwolle speelt gelijk op bezoek bij Vitesse

PEC Zwolle heeft vanavond een punt overgehouden aan het duel bij Vitesse. In Arnhem werd het 1-1 door twee doelpunten binnen drie minuten.
Het begin van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Schoten van Ibarra en Vako gingen er echter niet in. Veldwijk schoot aan de andere kant over. Na een klein half uur had Zwolle een strafschop moeten hebben nadat Van der Werff Veldwijk haakte, maar arbiter Janssen wuifde het weg. Zwolle kwam beter in het spel en ook Hebling probeerde het. Zijn harde schot werd echter geblokt. In de slotfase rolde de bal via Dekker maar net naast zijn eigen doel en even later was het rust; 0-0.
De eerste kans van de tweede helft was voor Marcellis, maar hij schoot op de vuisten van Room. Aan de andere kant redde Van der Hart fraai op een inzet van Ota. Na een kans voor Becker (redding Room) was het Vitesse dat op voorsprong kwam. Een voorzet van Ibarra ging via Van Polen het doel in. Drie minuten later was het echter alweer gelijk. Marcellis zorgde voor de 1-1. Grote kansen kregen beide ploegen daarna niet meer en dus bleef het bij 1-1 in Gelredome.
1-1
Vitesse
PEC Zwolle
1-0 Van Polen (65/eigen doelpunt)
1-1 Marcellis (68)
Arbiter: Janssen
Geel: Kruiswijk, Brama
Vitesse: Room; Diks, Van der Werff, Kruiswijk, Ota; Yeini (Baker/80), Vako, Nakamba; Ibarra, Solanke (Dauda/66), Brown (Oliinyk/79). 
PEC Zwolle: Van der Hart; Marcellis, Lam, Bouy, Van Polen; Dekker (Van Hintum/74), Nijland, Hebling (Brama/41); Ehizibue, Veldwijk, Becker (Menig/72).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.