Heracles Almelo

Heracles fit naar Willem II, ondanks 'Engelse week'

Heracles Almelo kampt in de aanloop naar de derde wedstrijd in zeven dagen tijd - vrijdag uit tegen Willem II - niet met grote fysieke problemen.
Wout Weghorst voelde woensdag nog wel wat pijntjes als gevolg van het duel met Ajax en Joey Pelupessy had last van zijn enkel, maar beiden konden donderdag tijdens de afsluitende training voluit meedoen. Alleen Bas Sibum, Tim Breukers en Dario Vujicevic zijn nog niet inzetbaar.

"Moet vele malen beter"

Heracles boekte dinsdag in Amsterdam een goed resultaat (0-0), maar trainer John Stegeman was slechts deels tevreden over dat duel: "Hoe we verdedigd hebben, is bewonderenswaardig. Dat moeten we meenemen naar de volgende wedstrijd. Maar daarnaast ben ik ook heel kritisch op wat we in balbezit hebben gebracht. Dat zal vele malen beter moeten."

Drie versterkingen

In Tilburg treft Heracles vrijdag de nummer veertien van de eredivisie, maar Willem II heeft zich deze maand goed versterkt. "Met Hupperts, Ogbeche en Achenteh hebben ze drie kwalitatief goede spelers gehaald. Samen met de spelers die ze al hadden hebben ze een goede ploeg. Tegen FC Groningen waren ze afgelopen dinsdag de betere ploeg, maar kregen ze in de laatste minuut het deksel op de neus. We zullen morgen vol aan de bak moeten om een goed resultaat te halen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.