Dode

Dode in Hengelo is een man

Het levenloze lichaam dat vanmorgen aan de Drieneresweg in Hengelo is gevonden, is van een man. Dat heeft een woordvoerster van de politie gezegd. Het onderzoek op de plek waar de man is gevonden, gaat nog uren duren.
De politie doet onderzoek naar de identiteit van de man. Ook is niet duidelijk wat er is gebeurd en hoe de man op de vindplek terecht is gekomen. Het is nog niet duidelijk of het gaat om een misdrijf of een ongeluk.

Hond snuffelde veel bij vindplek

Het weiland en de sloot in de omgeving van de vindplek worden nauwkeurig onderzocht door mannen in witte pakken. Tijdens het onderzoek meldde zich een vrouw met haar hond. Het dier had gisteravond tijdens het uitlaten opvallend lang staan snuffelen in de buurt van de vindplek. Dat deed hij volgens de eigenaresse van de hond anders nooit. 
De Drieneresweg is ter hoogte van de PC Hooftlaan in Hengelo afgesloten voor verkeer. Normaal wordt de weg veel gebruikt door fietsers die van en naar de Universiteit Twente fietsen. De politie wil graag in contact komen met mensen die de afgelopen dagen in de omgeving van de Drieneresweg zijn geweest en iets opvallends hebben gezien. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.