Stichting De Grote Ezel

Tijd dringt voor stichting De Grote Ezel in Olst; naarstig op zoek naar nieuwe opvangruimte

Er moet nog dit jaar nieuwe opvangruimte komen voor de 36 ezels van stichting De Grote Ezel in Olst. De huidige boerderij met stallen is te klein.
Annerie de Jonge van stichting De Grote Ezel: "We willen graag naar een plek waar de ezels meer ruimte hebben. Nu zijn we 's zomers beperkt door de omringende maisvelden. Een plek waar de ezels bijvoorbeeld het bos in kunnen lopen zou fijner zijn."

Verdrietig

Samen met haar partner Eilko wil ze ook graag openstaan voor alle ezels die opvang nodig hebben. Door de huidige beperkte ruimte kan dat niet. "En er zijn nog steeds ezels die opvang nodig hebben. Dat is heel verdrietig in een geciviliseerd land als Nederland, maar soms doen mensen bijvoorbeeld een impulsaankoop en weten ze niet hoe ze met het dier om moeten gaan."
Op zich gaat het volgens Annerie de Jonge goed met De Grote Ezel. "Maar hebben we straks meer ruimte en meer ezels dan kost dat ook meer geld. Donaties blijven welkom. En mensen kunnen ook helpen door De Grote Ezel aan te melden op de website Dierenlot. Via die weg kan er ook geld komen."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.