The Voice of Holland

Coach Miss Montreal tweede bij The Voice of Holland, maar treurt niet lang

Zangeres en coach Miss Montreal (Sanne Hans uit Dedemsvaart) heeft vanavond met haar pupil Dave spannende momenten meegemaakt tijdens de finale van The Voice of Holland, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een tweede plek.
De 18-jarige Maan werd met haar coach Marco Borsato door het Nederlandse publiek verkozen tot de nieuwe Voice of Holland.

Spannende strijd

Aan het begin van de finale stonden nog vier talenten op het podium, maar door twee stemrondes moesten Jennie en Brace het veld ruimen. Het was bij alle tussenstanden spannend, want wie er in de gevarenzone stond, was elke keer anders.

Alles in de strijd

Coach Sanne gaf tijdens het programma alles voor haar pupil Dave. Ze zorgde voor spektakel door tijdens een optreden van Dave tussen het publiek te gaan staan. Tot hilariteit van de mensen in de studio. En tijdens het programma probeerde ze nog vanaf haar jurystoel stemmen te vergaren via sociale media. Zoals te zien is in deze wanhopige tweet.

Direct blij voor Maan

De stemmen konden Dave en Sanne uiteindelijk helpen tot de ultieme finale, maar bleken toch tekort te schieten. Het verdriet daarover bleek echter van korte duur, want bijna direct na de bekendmaking stond de geboren Dedemsvaartse al te dansen met winnares Maan.
Ook toen de 18-jarige daarna haar nieuwe single liet horen, stond Miss Montreal volop mee te dansen.

Eerste editie

In haar eerste jaar als jurylid van het populaire programma heeft Miss Montreal het dus direct tot de ultieme finale geschopt. De zangeres omschrijft het juryschap bij RTL4 als een zware baan, maar wel een prachtige mogelijkheid.
En haar mooiste moment dit jaar: "Dave natuurlijk!"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.