Zlatan Ibrahimovic eist hoofdrol op bij debuut Oussama Tannane

Oussama Tannane
Oussama Tannane heeft zijn eerste wedstrijd in het shirt van Saint-Etienne gespeeld. De voormalig speler van Heracles Almelo viel twintig minuten voor tijd in bij de thuiswedstrijd tegen landskampioen Paris Saint-Germain.
Op het moment dat Tannane inviel voor het Franse talent Jean-Christophe Bahebeck stond het al 0-1 voor de bezoekers uit Parijs. Na een uur spelen was het Zlatan Ibrahimovic die PSG op voorsprong had gezet. In blessuretijd bewees de Zweedse topspits wederom zijn waarde door de wedstrijd in het slot te gooien, 0-2.
De vraag is niet meer óf PSG kampioen wordt maar wanneer. De topclub uit de Franse hoofdstad staat inmiddels 24 punten los van nummer twee AS Monaco en Saint-Etienne (7e) heeft plaatsing voor de Champions League voorlopig nog in zicht.