hhc hardenberg

Supporters HHC Hardenberg op weg naar Alkmaar voor bekerwedstrijd tegen AZ

Ze hebben er zin in en belangrijker nog: vertrouwen. Zo'n 1.800 supporters van HHC Hardenberg zijn onderweg naar Alkmaar voor de kwartfinale van het toernooi om de KNVB-Beker tegen AZ. En veel van hen zien de kans dat hun club de halve finale van het bekertoernooi halen nog best groot.
Een kleine voorspelling? Een kleine overwinning voor HHC Hardenberg. 1-2, 0-2. Maar het zal lastig worden: AZ is de ploeg in vorm in de Eredivisie. 
Vanaf het sportpark in Hardenberg vertrokken vanmiddag vijftien bussen richting het stadion van AZ. De overige supporters reizen met de auto naar Alkmaar. Via Zwolle, Amersfoort en Amsterdam, onder begeleiding van de politie.

Thuisblijvers

De bussen werden uitgezwaaid door een groepje thuisblijvers: moeders en vrouwen waarvan de zoon of echtgenoot vanavond in het uitvak zit. En kinderen die nog te jong zijn om mee te gaan. Zij kijken de wedstrijd vanavond op tv. 
De bussen komen rond 18.00 uur vanavond aan bij het stadion van AZ. De supporters mogen de stad niet in en moeten zich tot het begin van de wedstrijd, om 20.45 uur, bij het stadion vermaken. Dat zal ongetwijfeld gaan lukken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.