Sport

Programma: inhaalvoetbal en heel veel bekerduels

Programma komende week
Programma komende week
Komend weekend is het een stukje rustiger dan normaal op sportgebied in verband met carnaval. In het amateurvoetbal is er een inhaalronde. Vooral doordeweeks is er deze genoeg te beleven. Hieronder een overzicht.

KNVB-beker

HHC Hardenberg is vanavond de enige Overijsselse deelnemer die nog in de KNVB-beker zit. In de kwartfinale gaat het op bezoek bij AZ. Voor de vrouwen staat komend weekend de achtste finales op het programma. Daarin stromen de clubs uit de eredivisie in. Daarnaast zit ook Jong FC Twente nog in het toernooi.

Districtsbeker

Niet alleen in het betaald voetbal wordt er beker gespeeld, ook de amateurs mogen aan de bak. Dinsdag, donderdag en zaterdag wordt er gespeeld in de vierde ronde in de districtsbeker Oost. In Noord wordt er op vrijdag en zaterdag door Overijsselse clubs gespeeld.

Handbal

Voor Dalfsen staat er een dubbel programma op de rol in de eredivisie. De ploeg speelt donderdag en zaterdag. In de beker staat de komende dagen de achtste finales op het programma. DSVD uit Deurningen komt daarin donderdag in actie. Dalfsen speelt pas op dinsdag 16 februari.

Volleybal

Voor de mannen en vrouwen staan deze week de returns van de kwartfinales in de beker op het programma. Landstede, Regio Zwolle Volleybal en Set-Up'65 komen vanavond in actie. Rivo Rijssen en Eurosped-TVT morgen, voor laatstgenoemde is het echter pas het eerste duel. De return is volgende week donderdag.

Waterpolo

Ook bij waterpolo staan er bekerwedstrijden op het programma. Daar staan de halve finales voor de deur. De mannen van Het Ravijn zijn de enige Overijsselse deelnemer. Vrijdag en zaterdag is GZC Donk de tegenstander. De vrouwen van Het Ravijn zijn al uitgeschakeld.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.