Sweet Seventies 2016

Prijzen

Rod Stewart
Rod Stewart
Elke dag spelen we op Radio Oost de ‘hitflits-quiz'. Een goed antwoord in de hitflits-quiz belonen we met prachtige prijzenpakketten!

Prijzen

Heb je het goede antwoord gegeven dan krijg je de CD-box 'Magic of the seventies' met 4 CD’s en maar liefst 80 hits uit de seventies. Dat wordt genieten! Maar dat is nog niet alles... Ook krijg je 2 VIP-kaarten voor het evenement 'Back to the 70's' bij Holland Casino Enschede op zaterdag 2 april. Dompel je onder in de sfeer van de 70’s en geniet van onder meer de Flower Power Show, 70's hits Grease, Elvis Presley en nog veel meer. Het VIP-arrangement is inclusief 2 drankjes, 10 euro speelgeld, parkeerkaart en een leuk 70's cadeautje. 

Hoofdprijs

Wordt je uitgeloot om op zondag de finale te spelen? Dan maak je kans op een fantastische hoofdprijs: een weekend Antwerpen met een concert van Rod Stewart! Jullie vertrekken per trein op zaterdag 14 mei naar Antwerpen en verblijven 2 nachten op basis van logies en ontbijt in het heerlijk centraal gelegen 4-sterrenhotel De Keyser op loopafstand van de levendige Keyserlei, winkelpromenade de Meir, het Centraal Station en de wereldberoemde Zoo.
Rod Stewart
Op zondag 15 mei is Rod Stewart met zijn Hits Tour in het Sportpaleis in Antwerpen en jullie zijn erbij! Vanaf begin jaren zestig is Rod Stewart al actief in de muziek. Maar hij heeft er nog lang niet genoeg van en gedraagt zich op het podium nog steeds als een jonge rockgod. De Hits Tour staat bol van rock klassiekers als ‘You Wear It Well’, ‘Maggie May’, ‘Da Ya Think I’m Sexy’ en ‘Sailing’. Dat wordt dus genieten.
Maandag 16 mei gaan jullie in de loop van de dag weer naar huis en hopen we dat je zult terugkijken op een onvergetelijk weekend.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.