Heracles Almelo

Gosens vervangt Fledderus bij Heracles Almelo, mogelijk debuut Kada

Heracles Almelo kan zaterdagavond in de thuiswedstrijd met PEC Zwolle geen beroep doen op aanvoerder Mark-Jan Fledderus. De linksback is geschorst en zal vervangen worden door Robin Gosens.
Nieuweling Tarik Kada zit bij de wedstrijdselectie van de Almeloërs en afgaande op de afsluitende training zal de jonge aanvaller waarschijnlijk zijn basisdebuut maken. Trainer John Stegeman moet het nog wel stellen zonder de geblesseerden Dario Vujicevic en Tim Breukers. Vujicevic kan maandag bij de beloften zijn rentree maken en Breukers traint inmiddels weer volledig mee.

PEC op de counter

Na twee doelpuntloze remises hoopt trainer John Stegeman tegen PEC Zwolle weer op een overwinning. Eerder dit seizoen werd het 1-1 in Zwolle en de oefenmeester verwacht niet dat PEC zaterdag vol op de aanval gaat spelen. "Het kan een enerverende partij worden, maar Zwolle zal waarschijnlijk ook wel wachten op fouten van ons. Wij moeten proberen wat van de schwung van voor de winterstop terug te krijgen."

"We gaan zeker winnen"

Middenvelder Illias Bel Hassani blaakt van het zelfvertrouwen en is ervan overtuigd dat gewonnen gaat worden. "We hebben gewoon de beste selectie, beste middenveld en beste verdediging. Als je ziet hoe we de laatste wedstrijden bezig zijn, dan zie je dat we geen goals tegen krijgen. Ik vind dat we een betere verdediging hebben dan PEC Zwolle, dus ga ervan uit dat we zeker winnen van PEC."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.