nieuws

Liefde op het eerste gezicht op Zwarte Cross: 2,5 jaar later is baby Tigo geboren

Het geboortekaartje van Zwarte Crossbaby Tigo
Het geboortekaartje van Zwarte Crossbaby Tigo
Ze ontmoetten elkaar na de Naked Run op de Zwarte Cross 2013. Precies tweeënhalf jaar later werd zoon Tigo geboren. Steven en Suus stuurden het geboortekaartje naar de Zwarte Cross.
Het was een bijzondere ontmoeting tussen de twee Zwarte Crossers, maar ook liefde op het eerste gezicht. 

Weddenschap

Het gebeurde voor het hoofdpodium, direct na de Naked Run waar Suus aan mee had gedaan. "Omdat het mooi weer was, vond Suus het niet nodig om haar spijkerbroek weer aan te trekken. Alleen een lang overhemd, een rood lingeriesetje en schoenen vond ze meer dan genoeg", blikt Steven terug. 
Steven stond iets verderop met een groep vrienden, waar een 16-jarige jongen werd opgejut om voor geld het overhemd van Suus omhoog te trekken, zodat ze konden zien wat eronder zat. Steven volgde het verhaal vanaf de zijlijn en besloot op Suus af te stappen. 

Thee in de campingwinkel

"Ik stapte op Suus af, sloeg mijn armen om haar heen en zei hoi. Vervolgens vertelde ik haar wat de 16-jarige jongen wilde", zegt Steven. Suus besloot het heft in eigen hand te nemen en stapte zelf op de jongen af. "Als ze de helft van de opbrengst zou krijgen, mocht hij haar overhemd wel openen. En dat gebeurde."
Het vooral leidde ertoe dat Steven en Suus met elkaar in gesprek kwamen en de rest van de dag samen doorbrachten. Ze eindigden aan de thee in de campingwinkel. De volgende dag zochten de twee elkaar weer op, waarna ze elke dag contact hebben. 

Baby Tigo

Nu, tweeënhalf jaar later is de liefde bekroond met zoon Tigo. Hoewel ze elk jaar nog naar het festival zijn geweest, weten ze het voor dit jaar nog niet. "Maar als het goed gaat met de kleine, dan gaan we zeker even kijken. We hebben al baby-oorkleppen in huis", aldus de trotse vader. 
Kijk wat er bij ons in de bus viel!Dit is prachtig, schitterend en geweldig in één woord. Oftewel: geschitterachtig!
Geplaatst door
op 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.