nieuws

Een vrouw ernstig gewond door ongeluk met praalwagen in Tubbergen

Bij het ongeluk met de carnavalswagen in Tubbergen gisteravond, is een 54-jarige vrouw uit Harbrinkhoek ernstig gewond geraakt. Ze is vannacht naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht, omdat ze in het ziekenhuis in Almelo niet geopereerd kon worden.Â
De twee andere slachtoffers, een andere 54-jarige vrouw en een 11-jarige meisje, zijn inmiddels thuis. 
Het ongeluk gebeurde gisteravond toen de praalwagen tijdens het remmen schokte. Daardoor brak een deel van de constructie af en kwam op het publiek terecht.
Een woordvoerder van de politie laat weten dat het onderzoek aan de carnavalswagen is afgerond. De wagen is weer overgedragen aan de carnavalsvereniging uit Vasse. Het onderzoek van de politie gaat maandag verder, dan worden vooral mensen die bij de bouw van de wagen betrokken zijn gehoord.

Versoberd

De carnavalsvereniging uit Vasse doet zaterdag in versoberde vorm mee aan de optocht in eigen dorp. De praalwagen die bij het ongeluk betrokken was, rijdt niet mee.
De carnavalsvereniging heeft vandaag overleg gevoerd met de familie van het ernstig gewonde slachtoffer over deelname aan de optocht in Vasse. De familie gaf aan dat ze geen enkel bezwaar zien als de groep meedoet aan de optocht in het dorp. 
Onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de bestuurder van de tractor, een 41-jarige inwoner van Vasse, geen alcohol gedronken had. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.